Haşlama nasıl yapılır? Kolay et haşlama tarifi - Yemek Tarifleri kolay yemek yap

Son Eklenenler

Home Top Ad

Post Top Ad

29 Ekim 2018 Pazartesi

Haşlama nasıl yapılır? Kolay et haşlama tarifi

Akşam yemeği için pratik bir ana yemek tarifi arıyorsanız et haşlamayı deneyebilirsiniz. İşte lokantalarda yediğimiz et haşlama yemeğinin pratik tarifi...
Kış aylarında şifa deposu olacak ve vitamin değerlerinizi yükseltecek haşlama et tarifini bu akşam mutlaka hazırlayın. Yapılışı oldukça basit olan et haşlama yemeğinin tarifini sizler için araştırdık.
İŞTE ET HAŞLAMA YEMEĞİ TARİFİ...
MALZEMELER
900 gram dana kol veya kürek eti
4 adet patates
3 adet havuç
15 tane arpacık soğan
10 su bardağı su
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI
Havuçları uzun uzun doğrayın. İri parçalar halinde kesilmiş etleri, soğanları ve havuçları tencereye alın. Üzerine suyu ve tuzu da ekledikten sonra kapağını kapatın. Etler yumuşayana kadar pişirdikten sonra patatesleri yarım ay şeklinde doğrayarak içerisine ilave edin.
Patatesler de piştikten sonra üzerine karabiber ekleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder