Baharatlı ton balıklı sandviç
08.09.2016 15:16:15 | Son Güncelleme
Baharatlı Ton Balıklı Sandviç
Dostlarınıza sunmak için, şık ve lezzetli bir atıştırmalık.
Malzeme Listesi
6 adet minik kızarmış gevrek ekmek2 yemek kaşığı mayonez
2 adet konserve ton balığı
3 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı bal
3 adet doğranmış taze soğan
1 adet limonun suyu
1/2 adet acı biber (isteğe göre az veya çok eklenebilir)
3 yemek kaşığı çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış yeşil zeytin
1/4 kase doğranmış maydanoz ve kişniş karışımı
1/8 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
1 tutam kırmızı pul biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kase doğranmış ıspanak veya lahana
1 adet ince dilimlenmiş büyük boy avokado
göz kararı ince dilimlenmiş turp
göz kararı ince dilimlenmiş soğan
göz kararı dilimlenmiş yeşil biber
(2 Kişilik - 10 dakika)
Hazırlanışı
Adım 1
Mayonezi kızarmış sandviçlerin iç taraflarına gelecek şekilde sürün.Adım 2
Büyük bir kâsede hardal, bal, taze soğan, limon suyu, acı biber, yeşil zeytin, maydanoz ve kişniş karışımı, tuz, karabiber, kırmızı pul biber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Tadına bakarak sosun tuzunu ve baharatını damak zevkinize göre ayarlayın.
08.09.2016 15:16:15 | Son Güncelleme
Baharatlı Ton Balıklı Sandviç
Dostlarınıza sunmak için, şık ve lezzetli bir atıştırmalık.
Malzeme Listesi
6 adet minik kızarmış gevrek ekmek2 yemek kaşığı mayonez
2 adet konserve ton balığı
3 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı bal
3 adet doğranmış taze soğan
1 adet limonun suyu
1/2 adet acı biber (isteğe göre az veya çok eklenebilir)
3 yemek kaşığı çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış yeşil zeytin
1/4 kase doğranmış maydanoz ve kişniş karışımı
1/8 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
1 tutam kırmızı pul biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kase doğranmış ıspanak veya lahana
1 adet ince dilimlenmiş büyük boy avokado
göz kararı ince dilimlenmiş turp
göz kararı ince dilimlenmiş soğan
göz kararı dilimlenmiş yeşil biber
(2 Kişilik - 10 dakika)
Hazırlanışı
Adım 1
Mayonezi kızarmış sandviçlerin iç taraflarına gelecek şekilde sürün.Adım 2
Büyük bir kâsede hardal, bal, taze soğan, limon suyu, acı biber, yeşil zeytin, maydanoz ve kişniş karışımı, tuz, karabiber, kırmızı pul biber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Tadına bakarak sosun tuzunu ve baharatını damak zevkinize göre ayarlayın.
DEVAM EDİYOR...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder