Adnow Ödeme Yöntemleri - Yemek Tarifleri kolay yemek yap

Son Eklenenler

Home Top Ad

Post Top Ad

30 Eylül 2018 Pazar

Adnow Ödeme Yöntemleri

Adnow Nasıl? Adnow ödeme Yapıyor mu? Adnow Ödeme Yöntemleri


Web site sahipleri, kazanç sağlama konusunda birbirinden farklı reklam sitelerini denemektedir. Bu kapsamda Adsense kullanan veya kullanmayan herkes için alternatif kazanç yolları önem kazanmaktadır. Adnow reklam firmasıbu alternatifler arasında önemli bir yere sahiptir.
Adnow Nedir? Adnow Üyelik Nasıl Olur?
Adnow, doğal reklam olarak kullanılabilecek aletrnatif bir reklam firmasıdır. Üyelik için buradan tıklayıp bilgilerinizi girebilirsiniz. Firmanın reklamları küçük kutucuklar halinde ayarlanıp sitenize doğal içerik olarak eklenebilir, tık başına ise 0,01 dolar kazanabilirsiniz. 100 tıklamaya 1 dolar kazanç elde edebilirsiniz. Adnow’a üyelik için Buradan giriş yapınız…
Adnow Ödeme Nasıl Olur? Adnow Ödeme Yapıyor mu 2017-2018
Adnow reklam firması, eğer banka transferi yöntemini seçerseniz kazançlarınız 200 dolara ulaştığında, webmoney ya da e-pğeyments yöntemini seçerseniz 20 dolara ulaştığınızda ödemesini yapmaktadır. Limitlere ulaştıktan sont-ra temsilcinize destek mesajı yazarak ödeme talep edebilirsiniz. Asgari 10 gün içinde ödemeleriniz yapılmaktadır.
Adnow Ödeme Yöntemi Olarak Hangisi Seçilmelidir?
Adnow, yayıncı web sitelerinin sahiplerine farklı şekillerde ödeme yapmaktadır. Banka havalesi, webmoney ya da e-peyments bunlardan bazılarıdır. Her ödeme şeklinin kendine göre belirli artıları vardır. Banka havalesi sorunsuzca ve tek yolla yapılabilir, en sinir bozucu ytarafı 200 dolara kadar beklemenizdir. Webmoney ya da e-peyments sistemleri ödeme alt limitinin 20 dolar olması sebebiyle tercih sebebidir. Örneğin E-peyments yöntemini seçerek, e-peyments hesabınıza gelen ödemeyi kolaylıkla banka kartınıza transfer edebilirsiniz. E-peyments’ten banka kartına olan transferin ücretli olacağını unutmayın. (3 dolar civarı diye hatırlıyorum.)
ADNOW Ödeme Kanıtı 2017-2018
Adnow kullanıcıları ödeme konusunda sorun yaşamamaktadır. Alt limitlere ullaştığınızda ortalama 10 gün içinde ödemeniz yapılmaktadır. Adnow şuan için scam değildir. Adnow scam mı?Şeklindeki sorular internette çok aratılsa da henüz bunu kanıtlar bir belge bulunmamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder